Advies

Strategisch partnership van A tot Z

Meer weten over onze diensten?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

Advies nodig

We geven advies waarop u kunt bouwen

Advies

Analyse, bewustwording en implementatie. Onze adviseurs bieden inzicht in uw bedrijfsprocessen, beleid en team om dit vervolgens te koppelen aan de uitvoering. Hierin bieden wij projectmanagement tools, data gedreven technieken voor procesoptimalisaties en impactanalyses. We denken graag met u mee. Samen groeien naar een betere toekomst.

De toegevoegde waarde voor uw organisatie

Specialistisch advies

Experts die de markt goed kennen geven advies.

Inzicht creëren

Knelpunten en goed lopende zaken worden in uw organisatie belicht.

Praktisch

Direct aan de slag met een concreet actieplan.

"Diensten die ontzorgen binnen het fysiek domein"

Onze diensten

Met de kennis en ervaring die onze adviseurs opdoen bij verschillende projecten, zijn wij het juiste platform om uw organisatievraagstukken bij ons neer te leggen. Onze expertise is breed en op te delen in: Projectmanagement, Data driven en Impactanalyse. U leest hier meer wat onze diensten inhouden.

Projectmanagement

Niet harder maar efficiënter werken. Op deze manier zorgt u voor rust, overzicht, meer rendement en het sneller behalen van doelstellingen. Doormiddel van verschillende projectmanagement methodieken begeleiden- en implementeren onze adviseurs van a tot z. Aan de hand van een plan van aanpak worden concrete doelstellingen geformuleerd, rollen en verantwoordelijkheden gedefinieerd en gestuurd op de op te leveren producten. Zo zorgen we ervoor dat projecten succesvol worden uitgevoerd.

Data driven

Inzicht x Data = Progressie. Zo bouwt u aan een succesvolle organisatie die snel en efficiënt werkt. Onze adviseurs geven onze opdrachtgevers inzichten op basis van (ruwe) data. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers bij het analyseren van de informatie en hierop één of meerdere bedrijfsprocessen te optimaliseren. Meer impact maken? Data gedreven werken biedt de uitkomst.

Impactanalyse

Aan de hand van een impactanalyse adviseren wij onze opdrachtgevers. Deze scan kunnen we voor, tijdens en na een project uitvoeren. Onze impactanalyse bestaat uit een analyse en een adviesrapport. Het biedt inzichten en nieuwe invalshoeken om dichterbij de gewenste situatie te komen aan de hand van een concreet actieplan.

Een greep uit onze strategische partners

Neem contact op