Ons platform

ONS PLATFORM: FIELD GROUP

SAMEN BOUWEN AAN DE LEEFOMGEVING VAN DE TOEKOMST

Ons platform bestaat uit twee merken die alle mensen, organisaties en ideeën binnen het fysieke domein met elkaar verbindt. We zorgen er voor dat alle partijen dezelfde taal spreken en wij samen de uitdagingen in de markt aangaan. Wij delen elkaars expertises en bundelen onze krachten.

 

Die gebundelde krachten komen volledig tot hun recht door ons als platform te focussen op wat echt belangrijk is voor onze collega’s. We kijken naar wat nodig is en vergeten vooral geen plezier te maken, maximaal werkgeluk.

ONS STREVEN ALS PLATFORM

Wij streven naar een beter klimaat en vinden duurzaamheid belangrijk. We passen ons werk aan de wet- en regelgeving aan en ontwerpen duurzame gebouwen en oplossingen voor klanten om bij te dragen aan een gezonde planeet voor toekomstige generaties. We nemen onze verantwoordelijkheid als maatschappelijk betrokken onderneming serieus en dragen bij aan een duurzamere wereld.

We waarderen ruimte als een kostbaar bezit. We begrijpen de uitdagingen van woningnood, beperkte ruimte en gentrificatie en de negatieve impact ervan op levenskwaliteit en maatschappij. We streven naar efficiënt en duurzaam ruimtegebruik en ontwerpen innovatieve oplossingen voor stedelijke problemen. We houden rekening met de behoeften van alle betrokkenen, zoals bewoners, gemeenschappen en bedrijven, om een leefbare en duurzame omgeving te creëren.

We erkennen het belang van specialisatie en geloven dat samenwerking met experts essentieel is voor innovatie en groei. We stimuleren onze specialisten om uit te blinken in hun vakgebied en bieden een werkomgeving waarin zij hun talenten ten volle kunnen benutten en welzijn en werkgeluk ervaren. Met een focus op specialisatie, innovatie, welzijn en werkgeluk creëren we een cultuur waarin onze collega’s kunnen excelleren en onze klanten kunnen rekenen op de beste resultaten.

Detacheerder van specialisten binnen het fysieke domein

Gespecialiseerd adviseur en opleider binnen het fysieke domein

OVER FIELD

FIELD is niet zomaar een kennispartner in het omgevingsrecht. Als pionier in een uitdagende en snel veranderende markt zijn wij bezig met het vormgeven van de toekomst van Nederland. Samenwerking, kennisdeling en plezier zijn de kernwoorden van onze revolutionaire aanpak.

 

Onze FIELD community is een plek om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Bij ons heeft elke Fielder de vrijheid om op zijn eigen manier bij te dragen aan ons gezamenlijke doel. Wij geloven dat werkgeluk de sleutel is tot succes en daarom zorgen wij ervoor dat onze Fielders hun eigen werkgelukformule vinden. Want iedereen is uniek. Met deze aanpak zijn wij dé specialist op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningverlening en bouw- en woningtoezicht.

Video afspelen

WERKGELUK STAAT CENTRAAL

Onze community is een plek om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Bij ons heeft iedereen de vrijheid om op zijn eigen manier bij te dragen aan ons gezamenlijke doel. Wij geloven dat werkgeluk de sleutel is tot succes en daarom zorgen wij ervoor dat onze collega’s hun eigen werkgelukformule vinden. Want iedereen is uniek. Met deze aanpak zijn wij de specialist op het gebied van bouw, vergunningen, toezicht, handhaving en ruimtelijke ordening.

CONTACT

ONTDEK WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen:

”Laten we kennis delen.”