Over ons

Wij staan voor verandering in het fysieke domein

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees meer over onze diensten.

Ontzorging op maat

Hier doen we het allemaal voor.

Onze purpose

Samen bouwen aan een duurzame toekomst. Daar geloven wij in. Dit doen we door de juiste mensen, de juiste dingen te laten doen. Binnen ons platform bundelen we onze krachten. Zo werken we samen om expertises te delen en zorgen we ervoor dat er altijd een juist plek is om ambities te realiseren. Bij ons staat de fysieke leefomgeving centraal.

Een mooie toekomst voor volgende generaties is wat wij nastreven. De vele uitdagingen op gebied van duurzaamheid, ruimte en personeelstekort pakken wij aan. Het Omgevingscentrum vertaalt deze uitdagingen van de toekomst naar praktische & pasklare oplossingen. Dat doen we met een team van vakkundige adviseurs die dagelijks impact maken op de leefomgeving van de toekomst.

Stuurpijlers Omgevingscentrum

  • Kwaliteit

    Een ‘best of class’ starter, kwalitatieve advisering voor uw organisatie of kwalitatieve ontwikkeling van uw medewerkers binnen onze vakgebieden? De huidige arbeidsmarkt en ons werkveld vraagt om snel te kunnen anticiperen op veranderingen. Door te werken met goed getrainde adviseurs, de nieuwste tools & technieken en een praktische instelling scoren wij een 8.5 op klanttevredenheid.

  • Service

    Het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het voorzien van hoogwaardige service staat hoog in het vaandel bij het Omgevingscentrum. Als adviseur en opleider pakken wij vraagstukken van onze opdrachtgevers pragmatisch aan. Proactieve communicatie, maatwerkoplossingen en flexibiliteit richting onze opdrachtgevers zijn hierin de sleutels tot het succes.

  • Tijdigheid

    Afspraken nakomen binnen gestelde termijnen. Zo gaan wij graag te werk. Daarom maken we niet alleen transparante en duidelijk afspraken met onze partners maar maken wij ook beloftes naar onze collega’s. Met doordachte trajecten en haalbare doelen zetten wij in op tijdigheid binnen alle facetten.

Voor ons staan 3 punten continu centraal. Bij alles wat we doen, de keuzes die we maken en beloftes die we uitspreken. We lichten ze graag toe.

Impact maken doen we niet alleen.

Onze cultuur

Werkgeluk staat bij ons voorop. Niet alleen omdat we vinden dat onze collega’s dat verdienen, maar ook omdat we hiermee een cultuur creëren die elkaar vooruit helpen. Dit is nodig om impact te kunnen maken, de revolutie binnen het fysieke domein te starten en de leefomgeving te laten floreren. 

Met onze hands on mentaliteit, transparante communicatie en maatwerk voor iedereen zorgen we voor een prettige werkomgeving voor onze partners. Hierin zijn wij het platform dat mensen, organisaties en ideeën verbindt.

Samenwerkingstraject

Kennismaking

Korte introductie van beide partijen.

Intake

In kaart brengen van de huidige situatie, wensen en behoeften vanuit de opdrachtnemer.

Samenwerkingsvoorstel

De omvang, werkafspraken en op te leveren resultaten worden goed afgestemd voor een strakke implementatie.

Samen bouwen

Op de afgesproken datum gaat de samenwerking van start en bouwen we samen aan de fysieke leefomgeving.

Kwaliteit waarborgen

Gedurende het hele traject zijn we bereikbaar en zorgen we dat de resultaten opgeleverd worden zoals afgesproken.

Ons platform

Ons platform bestaat uit drie merken die alle mensen, organisaties en ideeën binnen het fysieke domein met elkaar verbindt. We zorgen er voor dat alle partijen dezelfde taal spreken en wij samen de uitdagingen in de markt aangaan. Wij delen elkaars expertises en bundelen onze krachten.