Over ons

OVER ONS

LEER ONS KENNEN

ONZE HISTORIE

De markt verandert, er is steeds meer vraag naar gespecialiseerde kennis om moderne en complexe vraagstukken op te lossen. Onder de bevolking is er ook een enorme behoefte aan woningen en een leefbare omgeving voor nu en de volgende generaties.

 

Wij zijn begonnen als een zijtak van FIELD om aan de toenemende vraag naar kennis te kunnen voldoen. Al snel kwamen we erachter dat de markt en de maatschappij veel meer aandacht nodig had. Ieder vraagstuk is anders, met unieke mensen, meerdere organisaties en verschillende belangen. Dat vraagt niet alleen specialistische kennis, maar ook een dynamische instelling, daadkracht en een duurzame aanpak.

 

Vandaag de dag zijn we als Omgevingscentrum onderdeel van de FIELD Group. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor iedereen.

ONZE MISSIE

We geloven in een mooie, duurzame en veilige leefomgeving voor iedereen in Nederland. Dit is een mooi toekomstbeeld dat nog vele uitdagingen kent op de weg.


Door onze kennis te delen met alle betrokkenen binnen het fysieke domein zetten wij stappen richting die kostbare doelstelling. Het delen van die kennis doen we met een grote groep vakspecialisten.


Met onze diensten ontzorgen wij gemeenten en omgevingsdiensten en bieden wij ze handvaten om samen met ons te bouwen aan de toekomst van Nederland.


”Laten we kennis delen.”

ONZE MERKWAARDEN

Dynamisch

Wij omarmen verandering en passen ons flexibel aan, met een scherp oog voor de behoeften van anderen. Deze dynamische benadering stelt ons in staat om unieke oplossingen te bieden voor uiteenlopende vraagstukken.

 

Ons voortdurende streven naar vernieuwing en proactieve benadering om verrassingen te voorkomen, houden ons constant in beweging. Op die manier passen we ons aan om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden.

Daadkracht

Wij laten geen ruimte voor aarzeling. We zijn ondernemend, altijd bereid om dat extra stapje te zetten en onmiddellijk oplossingen te vinden wanneer uitdagingen zich voordoen. Met een hands-on benadering en een ondernemende mentaliteit, pakken we problemen direct aan en blijven we improviseren om de beste resultaten te behalen.

 

We houden het graag concreet en behouden het overzicht, zelfs wanneer anderen het spoor bijster raken. In het leven worden we vaak geconfronteerd met talloze uitdagingen, maar wij gaan er altijd op af. Dit doen we met specialistische kennis en besluitvaardigheid, want voor ons geldt: durven en doen.

Duurzaamheid

In een wereld die voortdurend evolueert, zijn wij er om een helpende hand te bieden aan iedereen die, zoals wij, streeft naar het bouwen van een prachtige, veilige en duurzame toekomst. Dit doen we door onze kennis te delen en voorop te lopen in een markt die voortdurend in beweging is.

 

We combineren de juiste mensen, laten hen de juiste dingen doen en zorgen voor de brede inzetbaarheid van onze collega’s. Onze aanpak is mensgericht, waarbij we mensen in hun kracht zetten.

DIT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Een ‘best of class’ starter, kwalitatieve advisering voor uw organisatie of kwalitatieve ontwikkeling van uw medewerkers binnen onze vakgebieden? De huidige arbeidsmarkt en ons werkveld vraagt om snel te kunnen anticiperen op veranderingen. Door te werken met goed getrainde adviseurs, de nieuwste tools & technieken en een praktische instelling scoren wij een 9.5 op klanttevredenheid.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het voorzien van hoogwaardige service staat hoog in het vaandel bij het Omgevingscentrum. Als adviseur en opleider pakken wij vraagstukken van onze opdrachtgevers pragmatisch aan. Proactieve communicatie, maatwerkoplossingen en flexibiliteit richting onze opdrachtgevers zijn hierin de sleutels tot het succes.

Afspraken nakomen binnen gestelde termijnen. Zo gaan wij graag te werk. Daarom maken we niet alleen transparante en duidelijk afspraken met onze partners maar maken wij ook beloftes naar onze collega’s. Met doordachte trajecten en haalbare doelen zetten wij in op tijdigheid binnen alle facetten.

CONTACT

ONTDEK WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen:

”Laten we kennis delen.”