vacature-traineeship

Vacature: Traineeship Fysiek Domein

Impact maken op de toekomst van Nederland, dat is wat je gaat doen. We leiden je binnen twee jaar op tot specialist binnen het fysieke domein, de juridische en bouwkundige wereld achter het straatbeeld en landschap van Nederland. 

We willen bouwen aan een mooi, duurzaam en veilig Nederland, met jou als toekomstig specialist kunnen we het verschil maken.

Startsalaris

2.500 – 3.000

Trajectduur

Twee jaar

Locatie

Overal in Nederland

OVER HET TRAINEESHIP

IMPACT MAKEN OP DE TOEKOMST VAN NEDERLAND

DIT GA JE BETEKENEN VOOR DE MAATSCHAPPIJ

We willen allemaal wonen in een mooie, duurzame en veilige leefomgeving, maar wat is er nodig om te bouwen aan dat ideale plaatje? Specialisten met juridische en/of bouwkundige kennis binnen gemeenten die impact willen maken op de toekomst. Samen bouwen we aan de leefomgeving die we allemaal voor ogen hebben.

 

Met ons traineeship word je binnen twee jaar opgeleid tot zo’n specialist voor binnen een gemeente. Als Casemanager behandel je verschillende vergunningaanvragen, schakel je tussen bewoners en bedrijven en laat je je creativiteit de vrije loop terwijl je alles toetst aan de juridische wet- en regelgeving.

TIJDENS EN NA HET TRAINEESHIP

We starten het traineeship met een gezellige bootcamp-week. We stomen je klaar om vervolgens te starten bij je opdrachtgever. In het traject van twee jaar krijg je verschillende vakinhoudelijke en softskill trainingen, zo beschik je over de juiste kennis en ga je vol zelfvertrouwen uitdagingen aan. 

 

Je wordt gekoppeld aan een vakspecialist met jarenlange ervaring voor al je inhoudelijke vragen. Verder zul je persoonlijke begeleiding krijgen van je Talentmanager, handig waneer je ergens mee zit of vragen hebt over het traject.

 

Na de twee jaar krijg je de kans om in dienst te gaan bij je opdrachtgever, of je komt gezellig bij ons platform in dienst.

Video afspelen

WIJ ZIJN OMGEVINGSCENTRUM

Ons platform bestaat uit twee merken (FIELD en Omgevingscentrum) die samen FIELD Group vormen.

 

We zijn binnen het fysieke domein een strategisch partner voor gemeenten en omgevingsdiensten. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in bouw, ruimtelijke ordening, milieu, vergunningen, toezicht en handhaving. Met deze kennis bieden we unieke en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers.

 

Binnen onze organisatie ligt de focus op werkgeluk. We kijken naar wat iemand echt gelukkig maakt om met plezier naar werk te gaan, we gaan voor de SPARK! Samen behalen we mooie resultaten en bouwen we aan de toekomst van morgen, kijk je even hoe het er bij ons aan toe gaat?

Video afspelen

ONS AANBOD AAN JOU

 • Een startsalaris tussen de € 2.500 en € 3.000 o.b.v. 36 uur
 • 25 vakantiedagen, wel terugkomen 🙂
 • Een lease-auto, NS-business card of een kilometer vergoeding
 • Kans om na het traineeship in dienst te gaan bij de opdrachtgever
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject, inclusief coaching en softskill trainingen
 • Uitjes die varieren van borrels tot aan beachparty’s
 • Inhoudelijke trainingen inclusief E-learnings en een mentor die jou helpt met al je vragen

JOUW PROFIEL

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Rechten, Bouwkunde of Ruimtelijke Ordening (Heb je een andere opleiding gevolgd? Geen probleem, we sparren graag over de mogelijkheden)
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je bent bekend met- of wil graag meer leren over de bouwwereld en /of het Omgevingsrecht
 • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring

FAQ

ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

”Heb je meer vragen over het traineeship? Bel mij dan of stuur gerust een appje.”

Niels van Gulik

Accountmanager

Het plan is om na twee jaar in dienst te gaan bij je opdrachtgever. Wel staat de mogelijkheid open om door te gaan naar een nieuwe opdrachtgever of bij ons platform in dienst te komen, je komt dan voor FIELD te werken.

Het traineeship heeft voornamelijk een juridische insteek met enkele bouwkundige onderwerpen. Met de studies Rechten, Bouwkunde en Ruimtelijke Ordening zal je de meeste raakvlakken vinden.

 

De volgende studies zijn ook relevant afhankelijk van je specialisatie tijdens je studie en overige ervaring in het vakgebied. Bel of app Niels gerust zodat jullie jouw mogelijkheden kunnen bespreken: Stedenbouwkunde, Milieukunde, Bestuursrecht en Planologie.

 

Heb je een andere studie gedaan dan bovenstaand, maar heb je wel interesse? Neem dan gerust contact op met Niels. Wie weet wat we voor jou kunnen betekenen. 

Er is geen vaste startdatum of aanmeldperiode. Zodra we een match zijn en een opdrachtgever voor je hebben gevonden kan het traineeship meteen beginnen! Met Niels stem je samen af wanneer je begint.

 

Onze bootcampweek is een waardevolle en gezellige introductieweek bij ons op kantoor. Je leert kennismaken met ons platform, ziet je collega’s en krijgt al wat basiskennis mee over het vakgebied. Deze start traditioneel aan het begin van een maand, samen met Niels stem je af wanneer je deelneemt aan de bootcampweek.

Je startsalaris zal tussen de € 2.500 en € 3.000 zijn. Gedurende het traineeship stijgt je salaris omdat je natuurlijk waardevolle ervaring opdoet.

Jazeker! Eenmaal begonnen in dit vakgebied bied jou enorme kansen als het gaat om doorgroeien. Na meerdere jaren werkervaring kan je jezelf ontwikkelen tot senior, of wisselen van functies binnen jouw vakgebied. 

 

Tijdens het traineeship bespreek je met jouw Talent Coach welke route je gaat bewandelen. Je bespreekt samen specialisatiemogelijkheden en je persoonlijke ontwikkeling.

We zijn landelijk gedekt en bedienen in iedere provincie meerdere gemeenten. Je kunt dus aan de slag bij jou om de hoek.

Tijdens het traineeship krijg je vanuit ons op meerdere manieren begeleiding. 1x per maand zit je samen met je buddy (een vakspecialist met jarenlange ervaring), je hebt dan de tijd om al je inhoudelijke vragen te stellen over je opdracht. Daarnaast heb je altijd je Talent Coach tot je beschikking die jou helpt met al je persoonlijke en overige vragen over het traineeship. 

 

Als trainee ben je onderdeel van een mooie community. Zo volg je samen met andere trainees trainingen en doe je samen leuke dingen. 

VOLG ONS ONLINE VOOR SFEERIMPRESSIES EN LIVE UPDATES

TRAINEES AAN HET WOORD

DEZE TOPPERS GINGEN JOU AL VOOR

SOLLICITEREN

KLAAR OM IMPACT TE MAKEN OP DE TOEKOMST