Wettenbundel Omgevingsrecht

WETTENBUNDEL OMGEVINGSRECHT 2024

WETTENBUNDEL OMGEVINGSRECHT GRATIS DOWNLOADEN

Wettenbundel Omgevingsrecht

Alle relevante wetten binnen het Omgevingsrecht binnen handbereik! 

 

Het document bevat alle relevante wetten binnen het vakgebied met de Omgevingswet als hoofdrol. Ideaal voor VTH- en juridische medewerkers.

 

Met de wettenbundel wordt uw werk binnen het fysieke domein makkelijker gemaakt. U bespaart tijd door minder lang te hoeven zoeken naar het juiste artikel.

 

Waardevolle tijd die u bespaart kunt u nu besteden aan andere werkzaamheden.

0 +

Keer gedownload door specialisten binnen het fysieke domein. Bent u de volgende?

Download hieronder gratis de wettenbundel.

Wettenbundel fysiek ontvangen?

In het kader van duurzaamheid stellen wij de wettenbundel digitaal gratis beschikbaar. Wilt u liever een fysiek exemplaar ontvangen? Dat kan door contact met ons op te nemen via onderstaand formulier (kosten fysiek exemplaar bedraagt € 49,95 p.s excl. verzendkosten).

Tweede druk

In 2023 hebben wij de wettenbundel voor het eerst uitgegeven. Dit beviel zeer goed, maar vroeg wel om verbetering. Vandaag de dag download of besteld u de tweede druk, up- to date in 2024!

  • Aangevraagde artikelen toegevoegd
  • Nog toegankelijker en overzichtelijker ingedeeld
  • Digitaal geheel gratis

INDIEN HET BOVENSTAANDE FORMULIER NIET WERKT, KUNT U GEBRUIKMAKEN VAN DIT FORMULIER:

Door op bovenstaande knop te klikken, geeft u ons toestemming om contact met u op te nemen met speciale aanbiedingen en promoties die voor u interessant kunnen zijn. Tevens stemt u ermee in dat wij u mogen benaderen om uw ervaringen met onze diensten te bespreken en eventueel een beoordeling te vragen. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Uw privacy blijft gerespecteerd en uw contactgegevens worden niet gedeeld met derden. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken, vindt u in ons privacybeleid.

Hoe bevalt de Omgevingswet binnen uw gemeente?

Omgevingswet training voor gemeenten

Sinds 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht, een wet die een aanzienlijke hervorming betekent voor de ruimtelijke planning en milieubeheer in Nederlandse gemeenten.

 

De invoering van de wet heeft een grote impact op het vakgebied. Het is even wennen, puzzelen, en kan voor de nodige frustratie en onbegrip zorgen.

 

Bij Omgevingscentrum zetten we onze expertise in om Nederland mooier, veiliger en duurzamer te maken. Hoe? Door kennis te delen en een positieve impact te hebben. De wettenbundel is hier een mooi voorbeeld van.

 

Naast de wettenbundel helpen wij gemeenten en omgevingsdiensten ook door diepgaande kennis en inzichten te delen door middel van trainingen en adviestrajecten.

 

Met onze training “Omgevingswet in de praktijk” doet u niet alleen kennis op over de wet, maar oefent u ook met realistische praktijkcasussen. Zo krijgt u het vertrouwen en inzicht om met de wet aan de slag te gaan.

 

Binnen onze adviestrajecten maken we gebruik van een impactanalyse. Deze analyse biedt cruciale inzichten in de gevolgen van de Omgevingswet, waardoor uw gemeente proactief kan handelen en onvoorziene uitdagingen kan voorzien.

 

Vul onderstaand contactformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom is de wettenbundel gratis?

Wettenbundel Omgevingsrecht gratis download

Kennis delen vinden we belangrijk. We geloven erin dat als je samen bouwt uitdagingen efficiënter opgelost kunnen worden en er gezamenlijk mooie resultaten behaald kunnen worden. We hebben namelijk een belangrijk toekomstbeeld voor ogen.

 

We streven naar een mooie, duurzame en veilige leefomgeving voor iedereen in Nederland.

 

Door onze kennis te delen hopen wij betrokken partijen zoals gemeenten en omgevingsdiensten iedere dag een stukje vooruit te helpen, zo bouwen we gezamenlijk aan dat kostbare toekomstbeeld.

 

De wettenbundel is hier een mooi voorbeeld van, een simpele maar waardevolle tool om uw werk te versoepelen. Zo kunt u uw kostbare tijd beter verdelen over uw werkzaamheden.

 

In 2023 deelden wij de 1e druk van de wettenbundel op LinkedIn. Deze werd enorm goed ontvangen, hij werd meer dan 400 keer gedownload!

 

In de 2e druk hebben wij een aantal aangevraagde artikelen toegevoegd, stukken overzichtelijker verwerkt en het ontwerp toegankelijker gemaakt.

LATEN WE KENNISMAKEN

ONTDEK WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen:

”Laten we kennis delen.”